0850 numara engelleme iOS

İos işletim sistemi kullanıcıları, yani iPhone cihazı olanlar istemediği numaraları farklı yöntemlerle engelleyebilmektedirler. Buna rağmen 0850 ile başlayan numaralar can sıkıcı olmaya devam edebilmektedir.

İos işletim sistemi bizlere istenmeyen numaraları tek tek veya bilinmeyen numaraları toplu olarak engellemeye izin vermektedir. Bununla birlikte 0850 ile başlayan numaraları her seferinde tek tek engelliyor olmak bir hayli can sıkıcı olabilmektedir.

Bazen iPhone’ların numara engelleme seçenekleri spam aramaları engellemekte yetersiz kalmakta, bir 850’li numarayı engellerseniz diğer bir 850’li numara ile aynı firmadan aranabilmektesiniz.

Eğer İphone telefonlarda 0850’li numaraları toptan engellemek istiyorsanız bir numara engelleme uygulaması yüklemeyi düşünebilirsiniz.

Numara engelleme uygulamalarında ios işletim sisteminde olmayan ifade engelleme ve … ile başlayan numaraları engelleme seçenekleri sayesinde 0850’li numaraları tek seferde tümüyle engelleyebilirsiniz.

0850 numara engelleme iOS

İos işletim sisteminde çalışan numara engelleme uygulamalarını bulmak için Apple store’a giriyoruz ve “numara engelleme” araması yapıyoruz. Seçenekler arasında Kite Tech numara engellemesi de olacaktır. Onu yüklüyoruz.

0850 numara engelleme iOS
Kite Tech numara engelleme uygulamasını kullanabilmek için bazı izinleri vermemiz gerekiyor, izin veriyoruz.

0850 numara engelleme iOS

Uygulamanın açılış sayfası aşağıdaki resimdeki gibidir. Kara Liste’ye eklediğimiz numaralar otomatik olarak engellenecektir. Numara engelleme işlemi yapmak için ekranın sağ altındaki artı simgesine basıyoruz.

0850 numara engelleme iOS
Aşağıdaki resimdeki gibi seçenekler çıkacaktır. Engelleyeceğimiz numarayı son aramalardan veya Rehberden bulabilmekteyiz. Bu örneğimizde 0850 li numaraları engelleyeceğimiz için Diğer seçenekler e basıyoruz.

0850 numara engelleme iOS
Diğer seçenekler sayfasına girdikten sonra …. İle başlayan tüm telefon numaraları seçeneğine basıyoruz.

0850 numara engelleme iOS
Sonraki aşamada 0850 yazıp Tamam a basıyoruz.

0850 numara engelleme iOS
Böylece 0850 ile başlayan numaraları tek seferde engelliyoruz. İstersek 312 li veya 216 lı numaraları da bu şekilde iPhone telefonlarda engelleyebilmekteyiz.

Konuyla ilgili olarak aşağıdaki videoyu izleyebilirsiniz.

 

İlgili yazı: iPhone kayıtlı olmayan numaraları engelleme

 

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>